hotel

Törzsvendégprogram

Törzsvendégprogram

A programban elérhető kedvezmény

A kedvezmény mértéke a kiállított számla bruttó végösszegének 5%-a, mely kedvezményt egy következő, 1 éven belüli itt-tartózkodás esetén lehet felhasználni és érvényesíteni a következő számla bruttó végösszegéből. Minden esetben kizárólag a legutolsó számla alapján járó kedvezményt tudjuk biztosítani, több számla után járó kedvezmény összevonására nincs lehetőség.

 

A törzsvendégprogramban való részvétel feltételei:

  • A törzsvendég kedvezményt egy következő, 1 éven belüli itt-tartózkodás esetén lehet felhasználni és érvényesíteni a következő számla bruttó végösszegéből, maximum a számla bruttó végösszegének 50%-áig.
  • Amennyiben a kedvezmény beszámítása során fennmarad a kedvezményből összeg, úgy az később már nem használható fel.
  • A kedvezmény kizárólag a szálloda által nyújtott szolgáltatásokra számítható be, készpénzre nem váltható, a komplexum és az Aquaticum Debrecen Kft. más egységeiben nem érvényesíthető.
  • A kedvezmény csak akkor vehető igénybe, ha két itt-tartózkodás között min. 1 éjszaka eltelt, vagyis az első itt tartózkodás (ami alapján a kedvezmény meghatározásra kerül) távozási dátuma, és a következő itt tartózkodás érkezési dátuma nem esik egybe.
  • A kedvezmény nem átruházható, tehát mindkét foglalásnak és számlának ugyanazon névre és címre kell szólnia.

Ajánlatkéréskor/foglaláskor írásban kérjük jelezni, amennyiben a kedvezményt fel kívánja használni.

 

Ki vehet részt a programban?

A törzsvendégprogramban részt vehet minden olyan egyéni, szállodánkba direktben foglaló Vendég, aki a tartózkodásáról szóló számlát saját nevére és címére kiállítva kérte. Továbbá elfogadja a törzsvendégprogram feltételeit.

Példák

  1. Ön 2022. január 10-én utazott el szállodánkból. Számlájának bruttó végösszege 100.000 Ft. Ezzel Ön 5% vagyis bruttó 5.000 Ft kedvezményre lett jogosult egy következő itt-tartózkodás alkalmával. A következő itt-tartózkodás érkezési dátuma 2022. március 20., amelynek végösszege 40.000 Ft, így az 5.000 Ft kedvezmény felhasználásával fizetendő bruttó végösszeg 35.000 Ft.
  2. Ön 2022. január 10-én utazott el szállodánkból. Számlájának bruttó végösszege 400.000 Ft. Ezzel Ön 5% vagyis bruttó 20.000 Ft kedvezményre lett jogosult egy következő itt-tartózkodás alkalmával. A következő itt-tartózkodás érkezési dátuma 2022. március 20., amelynek végösszege 30.000 Ft. Így a 20.000 Ft kedvezmény nem használható fel teljes egészében, mivel meghaladja a számla bruttó végösszegének 50%-át, így max. 15.000 Ft (30.000 Ft 50%-a) érvényesíthető, vagyis a fizetendő bruttó végösszeg 15.000 Ft. A fennmaradó 5.000 Ft kedvezmény a későbbiekben nem használható fel

 

Érvényes: visszavonásig.

A törzsvendégprogramot a szálloda jogosult bármikor megszüntetni, illetve módosítani.

Hasznos tudnivalók
Érkezés előtt mindenkiben felmerülnek kérdések a szolgáltatásokkal kapcsolatban, mi igyekeztünk a legáltalánosabbakat összegyűjteni és megválaszolni.