Közérdekű információ

Közérdekű információ

Nyílt ajánlattételi felhívás

Házirendek

Éves energetikai jelentés összefoglalója

Az Aquaticum Debrecen Kft. két telephelyen, a nagyerdei termál hotel, gyógy- és élményfürdő, strandfürdő komplexumban, valamint a városközponti étterem, szálloda, rendezvényközpont komplexumban működik. Az előbbi létesítmény saját tulajdonban és fenntartásban van, az utóbbit a társaság nem tulajdonolja, csak üzemelteti. A két telephelyet a továbbiakban Aquaticum és Lycium nevekkel különböztetjük meg. 2023-ban, különösen az első félévben a magas energia árak miatti fokozott takarékosság érvényesült. (...)

 

További részletek az Aquaticum Debrecen Kft. éves energetikai jelentése összefoglalójában olvashatóak, amely ide kattintva elérhető.

 

HCSEnergia Kft.

2024.04.22.

 

Csűrök Tibor

energetikai szakreferens

 

 

Értesítés cégnév változásáról

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy a Debreceni Gyógyfürdő Kft. cégneve megváltozik és 2021. január 1. napjával kezdődően Társaságunk tevékenységét Aquaticum Debrecen Korlátolt Felelősségű Társaság cégnéven folytatja!

 

A Társaság megalapítása óta jelentősen bővült tevékenységeink köre, az egységeink által kínált szolgáltatások. Fürdő-, szállás, vendéglátás és konferenciaturisztikai szolgáltatásainkat – a Hotel Lycium**** mellett – a Társaságunk által felépített, országosan és nemzetközileg ismert és elismert „AQUATICUM” márkanévvel fémjelezve kínáljuk partnereink felé. Úgy ítéljük meg, hogy a tudatos márkaépítés és az egységes arculat kialakításának következő mérföldköve a cégnév megváltoztatása.

 

Tekintettel arra, hogy Társaságunk további cégadataiban változás nem történik, hatályos szerződéseink módosítására nincs szükség, azokban vállalt kötelezettségeink változatlanul érvényben maradnak.

Felhívjuk azonban tisztelt figyelmét, hogy 2021. január 1. napjától kezdődően számlákat, számviteli bizonylatokat és hivatalos iratokat kizárólag új cégnevünkre kiállítva áll módunkban befogadni, illetve Társaságunk által az Önök részére kibocsátott számla kiegyenlítésekor legyenek tekintettel a cégnévváltozásra:

 

Cégnév: Aquaticum Debrecen Kft.

 

Székhely: 4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.

Adószám: 11152266-2-09 Cégjegyzékszám: 09-09-002758

Bankszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11738008-20243036-00000000

 

A fennakadásoktól mentes ügyvitel érdekében, továbbra is bízunk szíves együttműködésében!

 

Debrecen, 2020. december 16.

 

 

 

Etikai kódex szabályzata

Szervezeti integritássértő események kezelésének szabályzata

A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. és tagvállalatai szervezeti integritássértő események kezeléséről, valamint belső bejelentési rendszeréről, és egyéb bejelentések kivizsgálásáról szóló szabályzata elérhető ide kattintva.

 

Az Aquaticum Debrecen Kft. a bejelentéseket az alábbi elérhetőségeken fogadja:

  • e-mail üzenetben: kozpont@aquaticum.hu
  • postai úton és személyesen: 4032 Debrecen, Nagyerdei Park 1.