spa

Extra szolgáltatások

Extra szolgáltatások
image

Baldachinos ágyak

Ha szívesen megpihennél két medencelátogatás és egy baráti csúszda bajnokság között, ezeknek a szuper kényelmes baldachinos ágyaknak az ölelésében garantáltan sikerül ellazulni! ​Az ágyak korlátozott számban, szabad kapacitás függvényében foglalhatók. A relax zónában, a termálmedencék környékén található.

 

Gyerekfoglalkoztató

Ezen a Strandon a játék nem ér véget a vízben! Színezz, rajzolj, rakd össze, mássz fel és csússz le – a StrandKaland játszóház téged is vár! A gyerekjátszó térítés ellenében, feltöltött karszalaggal vehető igénybe.

A gyerekfoglalkoztatót feltöltött karszalaggal lehet igénybe venni.

 

Cucc -és értékmegőrző

Helyezd a holmidat biztonságba, magadat pedig kényelembe! Szeretnénk, ha a nálunk töltött idő a felhőtlen pihenésről, vidám pillanatokról szólna. Érték- és cuccmegőrzőink használatával egy percig sem kell aggódnod az értékeid biztonsága miatt.

Cuccmegőrzők: Termálmedence, Felnőtt Kalandmedence, Gyermekmedence Értékmegőrzők: Pénztárak, Öltözők A cucc-és értékmegőrzőket feltöltött karszalaggal lehet igénybe venni.

image

Trambulin

Segítünk levezetni a fölös energiákat! Bár a Strand területén rengeteg attrakció és adrenalinszintet jelentősen megnövelni hajlamos csúszda található, legújabb trambulinunkkal tovább színesítjük a szórakozási lehetőségek palettáját!

Jegyek a pénztárnál és a Poolbároknál válthatóak.

 

Fociketrec

Mindenkiben ott lapul a versenyszellem! Ebben a szuper fociketrecben 1-1 vagy akár 2-2 fős csapatban is megmérettethetitek magatokat. Játékra fel! Természetesen bérelhető szolgáltatásaink között a pályákhoz szükséges eszközök és kellékek is megtalálhatóak. Így, ha két csobbanás között szeretnénk focizni nem kell aggódnunk, hogy otthon felejtettük labdánkat.

Az új szolgáltatás megtalálható a Strandfürdő sportzóna területén, illetve Mediterrán Élményfürdő napozóteraszán is. A Fociketrec használata fürdővendégeink számára teljesen ingyenes.

 

image

Sporteszköz bérlés

Kedvetek támadt játszani, de otthon maradt a focilabda vagy a ping-pong szett? Ez a meccs nem rajtunk fog múlni! Béreljetek sporteszközt a Strand pénztáraknál és érezzétek jól magatokat két csobbanás között, az Aquaticum Strand szárazföldjén is! 

Bérelhető eszközeink: kosárlabda, focilabda, röplabda, teqball labda, beach tenisz szett, tollaslabda szett, ping-pong szett. Bérelhető pénztárainknál.

 

Iglu sátor

Vonulj árnyékba egy menő iglu sátorban! Garantált védelem a leégés ellen, miközben háborítatlanul élvezheted sajtos-tejfölös lángos utáni jól megérdemelt sziesztát! 

Hasznos tudnivalók
Érkezés előtt mindenkiben felmerülnek kérdések a szolgáltatásokkal kapcsolatban, mi igyekeztünk a legáltalánosabbakat összegyűjteni és megválaszolni.