spa

Tanácsok a szaunázáshoz

Tanácsok a szaunázáshoz

A Szaunavilág használata, hasznos tudnivalók

 1. A Szaunavilág területén egészségügyi okok miatt a fürdőruha viselése tilos. Helyette szaunalepedő, törölköző viselése javasolt.

 2. A merülő medence használata előtt higiéniai okok miatt a zuhanyzás kötelező.

 3. A Szaunavilág korhatár nélkül használható.

 4. Gyermekek a Szaunavilágot csak szülői felügyelettel vehetik igénybe.

 5. A szaunakályhák köveit kizárólag a szaunakezelő locsolhatja (illóolajos keverékkel).

 6. A szaunakamrába újságot, papucsot, saját illóolajat, műanyag flakont és egyéb tárgyakat egészségügyi, tűz-és balesetvédelmi okokból bevinni tilos!

 7. Fertőző betegséggel, szívbetegséggel, magas vérnyomással, epilepsziával illetve lázas állapotban a szaunázás nem javasolt.

 8. Kérjük Vendégeinket, hogy szaunázáskor mindig vegyék figyelembe aktuális és általános fizikai/egészségügyi állapotukat, ugyanis a nem megfelelően megválasztott - hosszúra nyúlt - szaunázás nem várt rosszullétekhez vezethet.

 9. Amennyiben Vendégeink kizárólag Szaunavilág belépőt vásárolnak, átöltözési lehetőséget az Aquaticum Termálfürdő öltözőjében tudunk biztosítani. Az átöltözési idő 15-15 perc, amely időn belül a Szaunavilágba szükséges belépni, vagy a Termálfürdő pénztáránál ki kell lépni.

 10. Azoknak a fürdővendégeinknek, akik a Termálfürdőbe történő belépéskor nem váltanak szaunabelépőt, de igénybe veszik a Szaunavilág szolgáltatásait is, annak ellenértékét távozáskor tudják megfizetni a Termálfürdő pénztárában.

 11. Teljesárú szauna belépővel, illetve szauna bérlettel rendelkező vendégeink a szaunába történő belépéskor 1 db lepedő használatára jogosultak, amely árát a belépő tartalmazza.

 12. Termálfürdő-, illetve kombinált belépővel (Termálfürdő + Szaunavilág) rendelkező Vendégeink a szaunába történő belépéskor 1 db lepedő használatára jogosultak, amelynek árát a belépő tartalmazza.

Hasznos tudnivalók
Érkezés előtt mindenkiben felmerülnek kérdések a szolgáltatásokkal kapcsolatban, mi igyekeztünk a legáltalánosabbakat összegyűjteni és megválaszolni.