spa

Wellness kezelések

Wellness kezelések
Natúr kókusz testkezelés
Salaktalanító cellulit testkezelés
Wellness sziget
Indiai olajos testmasszázs
Wellness sziget
Nyitvatartás (mindennap): Bejelentkezés, időpont egyeztetés:
Nyitás: 09:00 Cím: 4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.
Ebédszünet: 12:00 - 12:30 Tel: +36 52 514 177
Zárás: 19:00 E-mail: wellness.recepcio@aquaticum.hu

Kényeztető masszázsok és kezelések

Salaktalanító cellulit testkezelés (70 perc) 15.990 Ft

A kezelés során a test megszabadul salakanyagaitól, javítva a vérkeringést, a sejtek tápanyag- és oxigénellátását, aktiválva az immunrendszert. Regeneráló kúrák kiegészítéseként és cellulit esetén is ajánlott. A salaktalanító hatóanyagokat (pl. csalánt, mézet) tartalmazó teljes testpakolást követően masszírozást végzünk kizárólag növényi összetevőket tartalmazó olajjal, amelyet illateszenciával teszünk még teljesebbé.

 

Shiatsu masszázs (70 perc) 13.990 Ft

A shiatsu kezelés az életerő harmonizálását segíti. A masszázs során hüvelykujjnyomást alkalmazunk, ezzel érintve a testet. A kezelés hatására általános jobb közérzet, lelki nyugalom érhető el.

 

Taj Palace hidratáló testkezelés  (70 perc) 14.990 Ft

Rózsa, pézsma és tömjén illatú radírral átdörzsöljük a teljes testet, amely azzal a ritka tulajdonsággal is rendelkezik, hogy a saját súlyának többszörösét képes megkötni a vízből, ezáltal intenzíven hidratálja a bőrt. A radírt követően tápláló, szépségápoló olajjal átmasszírozzuk a testet, mely gyorsan beszívódik a bőrbe és selymesen puhává varázsolja.

 

Natúr narancs és csokoládé arc-és testmasszázs  (70 perc) 17.490 Ft

Első lépésként narancs illatú langyos olajjal testmasszázst végzünk, mellyel a testben felgyűlt feszültséget oldjuk, a stresszes állapotokat enyhítjük. Ezt egy kivételesen magas kakaótartalmú csokoládé maszk követi, mely vitalizáló gyömbért, ginsenget is tartalmaz. A kezelést a csokoládé maszk hatóideje alatt narancsolajos arcmasszázs koronázza. A kezelés azon túl, hogy ellazítja és nyugtatja a testet, értékes hatóanyagokkal is feltölti a bőrt.

 

Lávaköves masszázs (70 perc) 15.990 Ft

A kezelés során felmelegített, vulkáni eredetű bazaltköveket használunk, melyeknek magas a hőtároló képessége. A fogások ötvözik a nyugati kultúrában kialakult svédmasszázs fogásokat, a keleti filozófiából átvett energiaközpontúsággal. Ezért a kezelés hatásmechanizmusa egyszerre hat az izmokra és az idegrendszerre. Nyugtató, relaxáló típusú kezelés, mely kiegészül az izmokra gyakorolt jótékony hatással.

 

Indiai olajos testmasszázs (70 perc) 13.990 Ft

Az egész testes masszírozás során meleg, gyógynövényes olajat használunk. A gyorsabb tempójú kezelés alatt a test és a hajas fejbőr kellemesen átmelegszik.

 

Szinkronmasszázs (70 perc) 27.990 Ft

A szinkron, vagyis négykezes masszázs során a két masszőr mozdulatai szinkronban vannak egymással. Egyszerre masszíroznak ketten egy Vendéget, összehangolt mozdulatokkal. A masszírozott személy tökéletes ellazulásban, pihenésben részesül. Tipikusan olajos masszázsnál szokták alkalmazni, ahol hosszú, mélyreható masszázstechnikákra van szükség.

 

Kisgyermek masszázs  (20 perc) 8.490 Ft

(3-7 éves kor között)

A masszázs hatására mind szellemileg, mind fizikailag kiegyensúlyozottabbá válnak a gyerekek. A kezelés célja a gyerekek vér-és nyirokkeringésének serkentése, a rossz tartás elkerülése vagy javítása, az idegrendszer stimulálása, az emésztés elősegítése, a szervezet védekező erejének fokozása.

 

Kismama masszázs (45 perc) 12.990 Ft

A kismama masszázst a 12. héttől kezdődően az áldott állapot különböző szakaszaihoz igazítva végezzük, olyan különleges oldalt fekvő pozícióban, mely teljes ellazulást és relaxálást biztosít a kismamának. 

 

Hagyományos masszázsok

Frissítő masszázs (20 perc) 8.490 Ft (45 perc) 11.990 Ft (70 perc) 13.990 Ft

Hagyományos svédmasszázs fogásokkal végzett, frissítő, kondicionáló masszázs. Javítja a vérkeringést, valamint fokozza az izomzat teljesítőképességét. Kiválóan lazít és nyugtat.

 

Frissítő talpmasszázs (20 perc) 8.490 Ft

A talpmasszázs ellazít, energetizál és megnyugtat. Erősíti az immunrendszert és csökkenti a stresszt, frissítő hatású.

 

Reflexológiai talpmasszázs (45 perc) 11.990 Ft

A reflexológia az alternatív gyógymódok egyike. A test meghatározott részein mikroterületek lelhetőek fel, amelyekben az egész test kicsinyített mása megtalálható. Ilyen terület a talp is. A mikroterületen lévő reflexzónák ingerlésével, masszírozásával kapcsolat létesíthető az adott zóna, és a hozzátartozó szerv között. Így ingerhatást lehet kiváltani.

 

Aromaolajos masszázs (20 perc) 8.490 Ft (45 perc) 11.990 Ft (70 perc) 13.990 Ft

Hagyományos svédmasszázs fogásokkal végzett, frissítő, kondicionáló masszázs. Javítja a vérkeringést, valamint fokozza az izomzat teljesítőképességét. Kiválóan lazít és nyugtat. Választható aromákkal.

Arckezelések

Natúr yucca hidratáló arcmasszázs (20 perc) 8.990 Ft

Kevésbé alkalmazott hatóanyagok kerültek ebbe a kezelősorba: a narancs hajtáscsúcs, mely a feszes bőr kialakulását segíti; a yucca kivonat, mely a bőr tisztulási folyamatairól gondoskodik; s olyan egzotikus növények, mint a baobab, a mangó- és a tucuma vaj, amelyek a fiatalos bőrkép kialakulását szolgálják. A masszázs hatására a bőr fiatalosabbá, hidratáltabbá válik.

 

Feszesítő-rejuvenáló arcmasszázs (45 perc) 14.990 Ft

A speciális lifting masszázs során a bőrt és a mélyebben fekvő szöveteket feszesítjük. Hatására az arckontúr emelkedik, a vonások látványosan fiatalosabbá válnak.

 

Anti-aging arany arckezelés (arc, dekoltázs, karok) (70 perc) 20.490 Ft

A vízhiányos és érett bőrtípusok ápolására ajánlott rejuvenáló kezelés, mely a 23 karátos arany, a kaviár kivonat, a hyaluronsav és számos vitamin erejéből épül fel, amelyben nagy hangsúlyt kap a relaxáció.

Hasznos tudnivalók
Érkezés előtt mindenkiben felmerülnek kérdések a szolgáltatásokkal kapcsolatban, mi igyekeztünk a legáltalánosabbakat összegyűjteni és megválaszolni.