spa

Szaunaprogramok

Szaunaprogramok

A szaunaprogram egy sokkal intenzívebb élményszerzési forma, mint a hagyományos szaunázás. Nemcsak az élmények vonatkozásában, de egészségügyi hatásait tekintve is elmondható, hogy a szaunaprogramok során a szaunázás minden tulajdonsága, mely a szervezetet befolyásolja, többszörösére erősödik.

 

A szaunaprogramokat egy szakképzett szaunamester vezeti, aki fokozatosan növeli a kabin páratartalmát, ezáltal a vendégek hőérzetét úgy, hogy zászlója és törölközője segítségével közvetlenül a vendégek bőrére irányítja, ventilálja a forró levegőt. A szaunamester minden program teljes ideje alatt bent tartózkodik a vendégekkel a szaunában, ahol igyekszik jó hangulatot teremteni, és egy intenzív, üdítő élményt biztosítani a vendégek számára.

 

A 15 perces szaunaprogram során a szaunamester különleges aromák felöntésével segít ellazulni, miközben folyamatosan növeli a vendégek hőérzetét. Egyénre szabott ventilációval segít elérni, hogy a részt vevők hátán futkosson a hideg. A programok alkalmával a mester természetes anyagokból készít bőrápoló krémeket: a testradír után kellemes hidratáló pakolás kerül a bőrre, amely felér egy komolyabb kozmetikai kezeléssel is. A felöntések során megismerkedhetünk a szaunázás kultúrájával, történetével és sokat tanulhatunk erről a kikapcsolódási formáról.

 

A szaunaprogramokon a szaunázás szabályainak megfelelően szaunalepedőben, vagy szaunaruhában lehet részt venni.

Nyári menetrend

Hétköznapi felöntési rend (hétfő-péntek)

Programok (700 Ft/program/fő)

Intenzitás

18:00

Mester szauna

Nyugtató aromák

18:40

Mester szauna

Frissitő felöntés

19:20

Mester szauna

Jó éjszakát felöntés

♦♦

Hétvégi felöntési rend (szombat-vasárnap)

Programok (700 Ft/program/fő)

Intenzitás

16:00

Mester szauna

Nyugtató aromák

17:00

Mester szauna

Aromás relaxáció

18:00

Mester szauna

Frissitő program

♦♦

19:00

Mester szauna

Jó éjszakát felöntés

♦♦♦

Női napok az Aquaticum Szaunavilágban

 

Minden hónapban, kijelölt csütörtöki napokon, 16:00-tól zárásig a hölgyeké a főszerep. Szaunavilágunk ebben az időszakban férfiak nélkül, csak a hölgyeket „kényezteti”.

18:00-tól profi szaunamesternők segítségével pihenhetik ki a hét fáradalmait és ismerhetik meg az egészséges szaunázás áldásos hatásait testre és lélekre egyaránt!

 

Az alábbi napokon tartunk Női napokat a Szaunavilágban:

2024: január 11, január 25, február 08, február 22, március 07, március 21, április 04. és 18. május 02. és 16., 30. június 13. és 27. július 11. és 25. augusztus 08. és 22.

A Szaunavilág szolgáltatásai fürdőruhamentesen, szaunalepedő vagy törölköző használatával vehetők igénybe.

 

 

 

Tekintse meg aktuális szaunaprogramjainkat!
Tekintse meg aktuális szaunaprogramjainkat!
Tekintse meg aktuális szaunaprogramjainkat!